B.K. napisał:
N
i ty się uważasz za wykształconego,inteligentnego człowieka????kultura jest to chyba dla ciebie obce slowo...smutne to,ze tacy ludzie istnieja... ja osobiście nie chciałabym mieć z toba doczynienia...pewnie cie mój post nie ruszy albo ,,dowalisz ,,mi jak i reszcie ale nic to...tak naprawde swiadczy to tylko o tobie...
BK - ani mi w glowie Ci dowalac, w zasadzie dosc ciekawie piszesz, choc z pewnymi pogladami sie nie zgadzam. Masz prawo komentowac moje posty jak i ja twoje. Mozesz nie zgadzac sie z jezykiem, ale to tylko srodek wyrazu. Czysta semantyka, a to ze kogos boli to trudno. Wlasciciel forum dopuszcza taka forme konwersacji, gdyz dzieki temu forum zyje. ( inne z pelna cenzura zdychaja) To jest tylko biznes.
Sam osobiscie kilka lat temu przerabialem to samo. Irytowalem sie, zapraszalem na nasza salke na pojedynki - w odpowiedzi dostawalem tylko szyderstwo

Przyzwyczailem sie i dostosowalem, zauwazylem rowniez, ze to fajnie odpreza jak sie frustraci cisnieniuja.
Prawda jest taka, ze po kilku latach masz dosc sluchania tych samych pytan, nie jestes wstanie wszystkim pomoc, a skoro nie pomagasz to jestes chuj, gdy cos powiesz nie po mysli pytajacego to jestes chuj. Robilem tu analizy wycen prac budowlanych, radzilem jak uzyskac fagbrev. Teraz mam to w dupie.
Jest tu kilka osob ktore mnie pamietaja a 2 lub 3 informowalem, ze przeprowadze eksperyment, jak z cool goscia zostac forumowym trolem. Te mechanizmy sa znane i opisane od wielu lat. Moge skasowac konto, otworzyc nowe i za 3 miechy zostac" most friendly dog" To cale forum to zart, pomoc to zart, tylko tyle i az tyle.
PS Jest metoda na mnie a w zasadzie 2. Po pierwsze mozna namowic admina, zeby mnie zbanowal - choc mysle, ze tego nie zrobi( odslony

)
Po drugie ostracyzm - wystarczy, ze namowisz wszystkich, zeby nie reagowali na moje wypociny.
Problem w tym, ze ludzie sa rozni i ciezko wszystkich zadowolic, wiec i aklamacji w tym obszarze raczej nie uzyskasz.
Za jakis czas pozbedziesz sie zludzen. Ja, gdy sie znudze to zamkne konto, odpoczne i za jakis czas sie reaktywuje - juz to robilem wielokrotnie.
Powodzenia