Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Hanna33 A.Ole! (4827 niezalogowanych)
163 Posty

(Avanti)
Stały Bywalec
Wszyscy ,żremy tu z jednej miski ,więc dlaczego ten pajac ma nam w nią pluć
Jego życie i jego egzystencja jest, aż nad wyraz bydlęca ,nie wspomnę już o tym jak kreuje się na lepszego -pracownik budowlany .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
163 Posty

(Avanti)
Stały Bywalec
Anna82 napisał:
Wierz mi ze czytam ale nie robia na mnie wrazenia.
Sa tutaj o wiele gorsi
Milego rowniez

Tu jest ten problem ,że na nikim nie robi wrażenia więc dlaczego pajac myśli ,że jest lepszy ,czyżby dlatego,że jest pajacem transwestytom .
Kim się pytam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
No zgadzam sie z ta twoja samokrytyka W nagrode mozesz wpasc i mi obciagnac[/quote

i ty się uważasz za wykształconego,inteligentnego człowieka????kultura jest to chyba dla ciebie obce slowo...smutne to,ze tacy ludzie istnieja... ja osobiście nie chciałabym mieć z toba doczynienia...pewnie cie mój post nie ruszy albo ,,dowalisz ,,mi jak i reszcie ale nic to...tak naprawde swiadczy to tylko o tobie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
245 Postów

(ródka)
Stały Bywalec
A ja tak szybciutko Pomyslalam nad tym z dugiej strony,tak naprawde to Optimus moglby mnie tutaj obrazic kilka razy,ale inaczej na to spojrzalam... Robie kotlety nie dla POlakow dla Norwegow i wiele innych potraw,nie uwazam sie za Gesslerowa no bo przeciez ona juz jest...a to takie...udawac kogos kim sie nie jest..no ale po co...pozatym jestem Rodka ktora robi jeszcze roladki w sosie musztardowym moi szefowie za nimi przepadaja,jakbym gotowala dla Polakow i by im smakowalo to tez bym byla rada Bo przeciez o to chodzi...robic to co sie lubi Co do mopa tez bym sie mogla obrazic,prawie codziennie na nim smigam,ale nie czuje sie przez to gorsza,nawet kibelek sprzatam,zakladam rekawiczki i jazda Lubie jak jest czysto,pachnaco,ugotowane a na weekend ciastolubie jak dom zaprasza a nie odstrasza i jeszcze sobie mysle ze to nas odroznia od facetow ze dbamy,o dom,jedzenie dobre i pare innych rzeczy....ale do czego zmierzam..."TYCH CO NAJTRUDNIEJ KOCHAC NAJBARDZIEJ TEJ MILOSCI POTRZEBUJA"piekne prawda....no to sie pytam czy jest ktos kto Cie kocha Optimusie bo to moze o to chodzi...jesli nie ma nikogo takiego to ja moge codziennie z rana napisac Ci ze Cie kocham taki eksperyment wchodzisz....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
B.K. napisał:
N

i ty się uważasz za wykształconego,inteligentnego człowieka????kultura jest to chyba dla ciebie obce slowo...smutne to,ze tacy ludzie istnieja... ja osobiście nie chciałabym mieć z toba doczynienia...pewnie cie mój post nie ruszy albo ,,dowalisz ,,mi jak i reszcie ale nic to...tak naprawde swiadczy to tylko o tobie...

BK - ani mi w glowie Ci dowalac, w zasadzie dosc ciekawie piszesz, choc z pewnymi pogladami sie nie zgadzam. Masz prawo komentowac moje posty jak i ja twoje. Mozesz nie zgadzac sie z jezykiem, ale to tylko srodek wyrazu. Czysta semantyka, a to ze kogos boli to trudno. Wlasciciel forum dopuszcza taka forme konwersacji, gdyz dzieki temu forum zyje. ( inne z pelna cenzura zdychaja) To jest tylko biznes.
Sam osobiscie kilka lat temu przerabialem to samo. Irytowalem sie, zapraszalem na nasza salke na pojedynki - w odpowiedzi dostawalem tylko szyderstwo Przyzwyczailem sie i dostosowalem, zauwazylem rowniez, ze to fajnie odpreza jak sie frustraci cisnieniuja.
Prawda jest taka, ze po kilku latach masz dosc sluchania tych samych pytan, nie jestes wstanie wszystkim pomoc, a skoro nie pomagasz to jestes chuj, gdy cos powiesz nie po mysli pytajacego to jestes chuj. Robilem tu analizy wycen prac budowlanych, radzilem jak uzyskac fagbrev. Teraz mam to w dupie.
Jest tu kilka osob ktore mnie pamietaja a 2 lub 3 informowalem, ze przeprowadze eksperyment, jak z cool goscia zostac forumowym trolem. Te mechanizmy sa znane i opisane od wielu lat. Moge skasowac konto, otworzyc nowe i za 3 miechy zostac" most friendly dog" To cale forum to zart, pomoc to zart, tylko tyle i az tyle.

PS Jest metoda na mnie a w zasadzie 2. Po pierwsze mozna namowic admina, zeby mnie zbanowal - choc mysle, ze tego nie zrobi( odslony )
Po drugie ostracyzm - wystarczy, ze namowisz wszystkich, zeby nie reagowali na moje wypociny.
Problem w tym, ze ludzie sa rozni i ciezko wszystkich zadowolic, wiec i aklamacji w tym obszarze raczej nie uzyskasz.

Za jakis czas pozbedziesz sie zludzen. Ja, gdy sie znudze to zamkne konto, odpoczne i za jakis czas sie reaktywuje - juz to robilem wielokrotnie.
Powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
tir111 napisał:
[quote,ja mam inna propozycje,Optymus jak sadze mieszkasz w Oslo,po co mamy sie obrazac na forum,jak bys chcial jestem skory sie z Toba spodkac i ci otluc te nie wyparzona morde,pewnie jest szansa ze i ty mi to morzesz zrobic,ale mam chec sprobowac.tak mnie irytujesz ze powiedz tylko gdzie i sie spodkamy[/quote]

Pierwej chce wiedziec, czy ze szlachcicem mam sprawe
Choc sadzac po pisowni to nawet na karbowego sie nie nadajesz. Pewnie robiles we dworze za rataja, a ja niestety pojedynkuje sie tylko z herbowymi

Nasze proste nigdy sie nie przetna - ja nie bywam w rynsztoku, ty na salonach.

bywaj acan.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
ródka napisał:
A ja tak szybciutko Pomyslalam nad tym z dugiej strony,tak naprawde to Optimus moglby mnie tutaj obrazic kilka razy,ale inaczej na to spojrzalam... Robie kotlety nie dla POlakow dla Norwegow i wiele innych potraw,nie uwazam sie za Gesslerowa no bo przeciez ona juz jest...a to takie...udawac kogos kim sie nie jest..no ale po co...pozatym jestem Rodka ktora robi jeszcze roladki w sosie musztardowym moi szefowie za nimi przepadaja,jakbym gotowala dla Polakow i by im smakowalo to tez bym byla rada Bo przeciez o to chodzi...robic to co sie lubi Co do mopa tez bym sie mogla obrazic,prawie codziennie na nim smigam,ale nie czuje sie przez to gorsza,nawet kibelek sprzatam,zakladam rekawiczki i jazda Lubie jak jest czysto,pachnaco,ugotowane a na weekend ciastolubie jak dom zaprasza a nie odstrasza i jeszcze sobie mysle ze to nas odroznia od facetow ze dbamy,o dom,jedzenie dobre i pare innych rzeczy....ale do czego zmierzam..."TYCH CO NAJTRUDNIEJ KOCHAC NAJBARDZIEJ TEJ MILOSCI POTRZEBUJA"piekne prawda....no to sie pytam czy jest ktos kto Cie kocha Optimusie bo to moze o to chodzi...jesli nie ma nikogo takiego to ja moge codziennie z rana napisac Ci ze Cie kocham taki eksperyment wchodzisz....

ja sie dołaczam do ródki...jak pomoze to tez moge codziennie pisac,ze cie kocham..a co mi tam...miłosci nigdy za wiele daj pomysł co lubisz to bedziemy ci słac poematy,ze hoho
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
B.K. napisał:
ródka napisał:

ja sie dołaczam do ródki...jak pomoze to tez moge codziennie pisac,ze cie kocham..a co mi tam...miłosci nigdy za wiele daj pomysł co lubisz to bedziemy ci słac poematy,ze hoho

Widze, ze rodka jest spelniona, tym lepiej dla niej. Jezeli chcecie razem z pisac cos milego to swietnie. Pomoc nie pomoze ale i nie zaszkodzi. To wszystko powyzej jest takie piekne i szczere, ze tylko pozazdroscic
Ja niestety jestem cynikiem, tekst o milosci to slogan.
Z dwojga zlego chyba latwiej sie zyje z taka wiara niz bez.
Szczescia zycze jak mawial Janosik.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
pikasiak napisał:

polibuda wrocławska automatyka i robotyka rocznik 2001
kulturoznawstwo międzynarodowe uniwersytet Jagieloński rocznik 2008
zarządzanie kulturą uniwersytet Jagieloński rocznik 2012

W konsekwencji wyjechalem do Norwegii.
Majac 17 tyt mgr i 17 licencjatow z "zarzadzania zarzadzajacymi" postanowilem popracowac jako stolarz. Cy ty czytasz to co piszesz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
B.K. napisał:
ródka napisał:

bronisz się,bronisz przed ta nasza,,miłością,,..wychodzisz z załozenia,ze najlepszą bronia jest atak...zgadzam sie,w niektórych przypadkach napewno...ale trzema mieć w tym umiar bo w tej zacietości spalamy się my sami a zycie przeciez jest takie piekne chociaz nie ma tylko bieli i czerni jest takze wiele odcieni szarości ale tylko od nas samych zalezy czy bedzie to kolorowa szarość..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok